Skins for buildings

Ridder is skins for buildings. Dé specialist in Nederland op het gebied van metalen dak- en wandsystemen. En hét aanspreekpunt voor architecten en aannemers als het gaat om de metalen aankleding van gebouwen.

Hoogwaardige metalen

Als grootste van Nederland realiseert Ridder al meer dan 35 jaar toonaangevende architectonische ontwerpen in binnen- en buitenland. Ontwerpen voor daken en gevels in metaal. Hoogwaardige metalen wel te verstaan als zink, koper, titanium, lood, aluminium, roestvaststaal en messing.

Samenwerking met architect en aannemer

De voorwaarde voor succes is een goede samenwerking met architect en aannemer. Alleen samen komen we tot een optimale oplossing voor een optimale prijs. Uitgangspunt is het lijnenspel van de ontwerper. Aan ons de uitdaging om dit in de praktijk te realiseren. Om de technische en esthetische kwaliteit te leveren die bij prestigieuze architectuur past.

Totaaloplossing

Ridder is een One Stop Shop aannemer. Van technisch ontwerp tot achterconstructie tot afwerking met metalen bekleding: de opdrachtgever heeft alles in één vertrouwde hand.

Vakmanschap, innovatie, creativiteit en flexibiliteit

Centraal bij elk Ridder project staan vakmanschap, innovatie, creativiteit en flexibiliteit. Door mensen die middels gedegen opleiding het ambacht tot in de finesses beheersen. Die elke keer weer met creatieve en innovatieve voorstellen komen om een project te realiseren. En die te allen tijden snel en adequaat kunnen leveren en monteren door een eigen, moderne en goed geoutilleerde zetterij. Making beautiful buildings with beautiful people. Zo luidt onze missie. Want mensen, daar draait het uiteindelijk om. Bouwen is mensenwerk.